Xiaomi Ujjlenyomatos Lakat

Xiaomi Ujjlenyomatos Lakat. Kulcs vagy számkód nélkül egyszerűbben kinyithatja ezt a lakatot. 2.a hitelesítéshez használja az adminisztrátor egyik ujjlenyomatát.

Xiaomi AreoX Miért ne lehetne a lakat is okos? Kínadroid
Xiaomi AreoX Miért ne lehetne a lakat is okos? Kínadroid from www.kinadroid.hu

Pont így van ez most is, talán nem egy hiánypótló eszközről van szó, de azért elég hasznos a célközönség. Csak us$26.39, vásárolja meg a yeelock intelligens ujjlenyomatos ajtózár lakat usb töltés vízálló, kulcs nélküli lopásgátló utazási poggyászfiók biztonsági zár 0,5 másodperces feloldás reddot design award címet a banggood.com oldalon. Vásároljon divatot door locks online.

Így Néz Ki Bár Olcsó, De Azért Egész Jól Néz Ki És Több Színben Is Megvehető.


Akár 100 ujjlenyomatot is elmenthetünk, jut minden ujjára minden családtagnak. Pont így van ez most is, talán nem egy hiánypótló eszközről van szó, de azért elég hasznos a célközönség. Kulcs vagy számkód nélkül egyszerűbben kinyithatja ezt a lakatot.

Access Control & Attendance Systems Keres Olcsón Online?


Ujjlenyomat, telefon, pin kód, chipkártya. Xiaomi mobiltelefon árak, boltok összehasonlítása, xiaomi mobiltelefon vélemények. Xiaomi mi 10 5g 8gb 128gb.

Csak Helyezze Ujját A Lakat Közepén Lévő Pontjára És Azonnal Kinyithatja Azt.alkalmas Ajtókhoz, Táskákhoz És Bármely Olyan Eszközhöz Ame Den Bútorba Beépíthető.


Főkategória > háztartási > egyéb háztartási termékek. Vásároljon divatot door locks online. Ügyfeleink elégedettsége számunkra rendkívül fontos, ezért 28 munkanap alatt kötelezettség nélkül elállhatnak a.

Ingyenes Szállítás Limited Time Sale Helyi Raktárak.


Kapcsolódó kategóriák tok és táska; Apple iphone se (2022) 256gb. A lakat borítása cink ötvözetből készült, a zár része pedig rozsdamentes acélból.

Micro Usb Porton Keresztül Lehet Tölteni, Egy Teljes Töltéssel Pedig Egy Évig Tud Működni.


Az ujjlenyomatos leolvasóval ellátott zárak még egyszerűbb kezelést tesznek lehetővé, mind az idősebb korosztály, mind a gyerekek számára. Online ár 37 010 ft. 2.a hitelesítéshez használja az adminisztrátor egyik ujjlenyomatát.

Posting Komentar untuk "Xiaomi Ujjlenyomatos Lakat"