Boot Dan Format Atma

Boot Dan Format Atma. Flash takılı bir şekilde bilgisayarı yeniden başlatın f10’a basın boot ögesi olarak flash seçin ve format adımları… eğer bilgisayarınızda f10 ile o ekran gelmiyorsa bios’tan boot menüsüne girin ve flash belleğinizi en üst sıraya getirin. Windows 10 indirme ve usb ile format atma nasıl yapılır?

HP COMPAQ FORMAT ATMA Teknolojik Sorunlarınızın Dermanı
HP COMPAQ FORMAT ATMA Teknolojik Sorunlarınızın Dermanı from canerdemirbas52.blogspot.com

Secure boot özelliğini devre dışı bırakın. Windows 10 indirme ve usb ile format atma nasıl yapılır? Sizlere windows'un recovery özelliğinden faydalanarak boot diski hazırlama derdi olmadan format atmayı göstermek istiyorum.

Format Atmak, Bilgisayara Format Çekme, Bilgisayara Format Atma Resimli, Format Atmanın En Kolay Yolu, Yeni Makale Format, En Kolay Format Atma Yöntemi, Vista Format Atmak Resimli Anlatım, Format Atmak Için Ne Yapmak Gerekir, Windows Xp En Kolay Format Atma Yolu, Bilgisayar Format Atma Yöntemleri, Bilgisayara Format Atma Nasıl Olur?


Windows kullananlar, format atma kelimesi ile çok içli dışlıdır. Boot sekmesini bulmak ve takılı olan flash belleği en üste getirmektir. Merhaba arkadaşlar, bu yazımızda gerçekten çok işe yarayan bir program paylaşmak istedim.

Bu Yazımızda Windows Xp Cd’ Si Ile Hard Disk Bölümleme, Dosya Sistemi Seçimi (Fat32 / Ntfs), Format Atma Ve Windows Kurulumundan Bahsedeceğiz.


Nihayet biosa girdiğimize göre bilgisayara format atma işlemi için, şimdi yapmamız gereken boot ayarlarından flash bellek ayarlarını yapmak. Format atma işlemi her ne kadar bitmiş olsa da bilgisayarınızın düzgün çalışması için tüm sürücüleri yüklemeniz gerekiyor. Usb belleği bilgisayarınıza takarak “boot” menüsünü açın.

Bu Programla Oluşturacağınız Windows 7, Windows Xp, Windows 8.


Kendi bulduğum bu yöntem ile direk windows üzerinden format atabilirsiniz. Winsetupfromusb v1.9 usb i̇le format atma. Bu başlıkta windows xp cd'si ile hard disk bölümleme, dosya sistemi seçimi (fat32 / ntfs), format atma ve windows kurulumundan bahsedeceğiz.

Programı Indirmek Için Bu Linki Kullanabilirsiniz.


Secure boot özelliğini devre dışı bırakın. Bu sürücüler ekran kartınıza, varsa kablosuz ağ aparatınıza ve daha birçok şeye ait olabilir. Çoğu zaman netbook lara yada dvd si olmayan bilgisayarlara bi şekilde format atmaya çalışırız ve baya bir zaman kaybederiz.

Windows 10 Indirme Ve Usb Ile Format Atma Nasıl Yapılır?


Boot menüsünü bulup cd rom u 1.kullanılabilen ön yükleme merkezi haline getirip harddiskinizi okumasını 2.kullanılabilen haline getireceğiz.böylece boot olan cd rom içindeki cd önyüklemeyi başlatacak ve windows 7 format atma başlayacaktır. Flash takılı bir şekilde bilgisayarı yeniden başlatın f10’a basın boot ögesi olarak flash seçin ve format adımları… eğer bilgisayarınızda f10 ile o ekran gelmiyorsa bios’tan boot menüsüne girin ve flash belleğinizi en üst sıraya getirin. İso dosyaları kopyalanacak ve ister laptop format atma ister masaüstü format atma ihtiyaçlarınız için elinizde yıllarca kullanacağınız bir format dosyanız olacak.

Posting Komentar untuk "Boot Dan Format Atma"